​​​​​​​​​​

​Taakgroep Nederlands Data Curatie Netwerk


Looptijd: eind-februari - juni 2019. 


Doel:  het in kaart brengen van de huidige kennis en het opzetten van een inventaris van wensen / behoeftes betreffende datacuratie. In een latere fase, afhankelijk van de uitkomst van dit project, tevens het ontwikkelen van datacuratiestandaarden.​


Lees de verkorte pitches:


Poster NL Data Curation Network.pdf

Poster ENG Data Curation Network.pdf

Of lees de uitgebreidere beschrijving:

Pitch Datacuratienetwerk_ NL.pdf

Pitch Data Curation Network_EN.pdfTaakgroepleden (alfabetisch op achternaam):  ​Christina Elsenga (RUG), Nynke de Groot (EUR), Marjan Grootveld (DANS), Lena Karvovskaya (UU), Marcel Ras (NDE), Madeleine de Smaele (TU Delft), Richard Visscher (Hogeschool InHolland), Vertegenwoordiger Team bibliotheek Radboud Universiteit (Mijke Jetten, Maaike Messelink, Tina Reilink & Inge Slouwerhof).


Ga hier naar het taakgroepenoverzicht.​


Naar besloten pagina​.

​​​​​​​​​Disclaimer

De werk- en taakgroepen van het LCRDM stellen de op dit platform getoonde informatie met zorg samen. Het LCRDM verstrekt via dit platform alleen informatie over producten en diensten die in werk- en taakgroepen worden verzameld of bewerkt (met uitzondering van de pagina's onder de rubriek 'RDM'). Het is werk in uitvoering. Het LCRDM kan zonder voorafgaande mededeling wijzigingen aanbrengen. Heeft u zelf suggesties voor wijzigingen of toevoegingen, laat ons dat dan weten. 

De werkgroepen van het LCRDM aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van dit platform. Het LCRDM aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de informatie op het platform van het LCRDM.

Heeft u een klacht of opmerking, mail deze naar ingeborg.verheul [at] ​surfsara.nl. ​

(Einde disclaimer)

​ ​