​​​​​​

​Taakgroep De Research Workspace


Looptijd: eind-januari - eind maart 2019. 


​Doel: Opstellen van een handreiking (A4) met objectieve criteria voor het toetsen en beoordelen van oplossingen voor een virtuele onderzoeksomgeving. ​


Lees de verkorte pitches:


Pitch Research Workspace.pdf

Pitch Research Workspace ENGLISH VERSION.pdf


Of lees de uitgebreidere beschrijving:​​​

Pitch De Research Workspace - handreiking.pdf

Pitch Research Workspace working guide - ENGLISH.pdfTaakgroepleden (alfabetisch op achternaam):  Jeroen Beliën, ​Ymke van den Berg, Erik van den Bergh, Jan Willem Boiten (namens Adviesgroep), Lolke Boonstra, Hans Brouwers, Erik Flikkenschild, Maarten Hoogerwerf, Taco Horsley, Philipp Weissert​.​


Middelen:  Deskundigen op het gebied van de VRE-technologie en -ontwikkeling; domein-architecten; beleidsmakers - de mensen die de adviezen gaan gebruiken - om de handreiking op bruikbaarheid en leesbaarheid te toetsen.


Ga hier naar het taakgroepenoverzicht.​


Naar besloten pagina​.

​​​​​​​​​Disclaimer

De werk- en taakgroepen van het LCRDM stellen de op dit platform getoonde informatie met zorg samen. Het LCRDM verstrekt via dit platform alleen informatie over producten en diensten die in werk- en taakgroepen worden verzameld of bewerkt (met uitzondering van de pagina's onder de rubriek 'RDM'). Het is werk in uitvoering. Het LCRDM kan zonder voorafgaande mededeling wijzigingen aanbrengen. Heeft u zelf suggesties voor wijzigingen of toevoegingen, laat ons dat dan weten. 

De werkgroepen van het LCRDM aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van dit platform. Het LCRDM aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de informatie op het platform van het LCRDM.

Heeft u een klacht of opmerking, mail deze naar ingeborg.verheul [at] ​surfsara.nl. ​

(Einde disclaimer)

​ ​