Referentiekaart

Deze referentiekaart in infographic-stijl bevat 10 tips voor datamanagementplan-schrijvers. 


De tips zijn gebaseerd op de inbreng van deelnemers aan een LCRDM-survey over het reviewen van datamanagementplannen; aan hen werd gevraagd welke goede raad zij onderzoekers zouden willen meegeven. 


De referentiekaart is beschikbaar in een neutrale versie (‘no branding’), maar kan ook worden voorzien van een e-mailadres voor RDM-support bij een specifieke instelling via canva.com (zie onderaan dit voorbeeld). Of neem contact op met het LCRDM. 


De survey en geanonimiseerde data zijn online beschikbaar.


10tips_fragm.jpg

Disclaimer

De werkgroepen van het LCRDM stellen de op dit platform getoonde informatie met zorg samen. Het LCRDM verstrekt via dit platform alleen informatie over producten en diensten die in de werkgroepen worden verzameld of bewerkt. Het is werk in uitvoering. Het LCRDM kan zonder voorafgaande mededeling wijzigingen aanbrengen. Heeft u zelf suggesties voor wijzigingen of toevoegingen, laat ons dat dan weten. 

De werkgroepen van het LCRDM aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van dit platform. Het LCRDM aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de informatie op het platform van het LCRDM.

Heeft u een klacht of opmerking, mail deze naar ingeborg.verheul@surfsara.nl of neem contact op met de voorzitters van de werkgroepen.
(Einde disclaimer)