​​​​​​​

inhoud_pijl.png
RDM_bijeenkomst_v3_en2.png
· informatiemarkt

· interactieve sessies

· podiumdiscussie

· sprankelende presentaties


Inschrijven voor de conferentie is alleen nog mogelijk voor de wachtlijst.Te printen handreikingen
​vanuit de werkgroepen:

maturity.png English​:   maturity.png

​​


maturity.png 


​· Privacy: why  

whyhowwhat.jpg​      NB Klik hier voor maatwerk.   

​· Privacy: what  
· ​Privacy: how  
maturity.png
                                                 

· Guide to RDM costs   

whyhowwhat.jpg 

 

· Financiële implicaties research datamanagement   

whyhowwhat.jpg 
Het LCRDM

Het Landelijk Cordinatiepunt Research Datamanagement (​LCRDM) richt zich op ruim twintig onderwerpen binnen vijf thema's, vijf werkgroepen​ werken de thema's uit. 
 

In de loop van 2017 worden de geplande resultaten stapsgewijs beschikbaar gesteld. De resultaten behelzen handreikingen aan de RDM-ondersteuner en beleidsadviezen vanuit het veld.


Feedback

Feedback op de producten wordt zeer op prijs gesteld. Zodra de producten als afgerond worden ​​beschouwd, krijgen ze een plek​ op de homepage van de website van het LCRDM (lcrdm.nl)​. Feedback en algemene vragen kunt u per mail sturen naar de coördinator van het LCRDM:​ ingeborg.verheul@surfsara.nl.​


​ 

Zelf meeschrijven

Dit online platform van het LCRDM is er voor iedereen die bij Research Data Management (RDM) betrokken is. U kunt zelf meeschrijven op dit online platform. Schrijf mee aan de stand van zaken rond RDM bij uw eigen universiteitHBO of ziekenhuis/UMC. Schrijf mee aan een overzicht van initiatieven en trainingen, schrijf een blog over een interessant congres dat u heeft bezocht. Stel uw RDM-vragen aan uw collega's via het forum​. Uw input is van harte welkom. 

U heeft dan een inlog nodig: neem daartoe contact op met boudewijn.vandenberg@surfsara.nl en u ontvangt de gegevens om (rechtsboven) in te loggen op dit platform van het LCRDM.

Zegt het voort

Heeft u zich al aangemeld voor onze Nieuwsbrief?


Lees onze nieuwspagina​.
 

Volg het LCRDM op Twitter en deel deze pagina: 

            ​​​​ ​ ​Disclaimer

De werkgroepen van het LCRDM stellen de op dit platform getoonde informatie met zorg samen. Het LCRDM verstrekt via dit platform alleen informatie over producten en diensten die in de werkgroepen worden verzameld of bewerkt. Het is werk in uitvoering. Het LCRDM kan zonder voorafgaande mededeling wijzigingen aanbrengen. Heeft u zelf suggesties voor wijzigingen of toevoegingen, laat ons dat dan weten. 

De werkgroepen van het LCRDM aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van dit platform. Het LCRDM aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de informatie op het platform van het LCRDM.

Heeft u een klacht of opmerking, mail deze naar  ingeborg.verheul@surfsara.nl  of neem contact op met de voorzitters van de werkgroepen.

(Einde disclaimer) ​

​ ​ ​
​ ​